webInk

webink_top_description

Tervetuloa Pyroll-kauppaan!

Hyvä pakkaus myy, suojaa ja informoi. Anna pakkauksen puhua tuotteesi puolesta!

Kaupassamme on laaja valikoima laadukkaita pakkaustuotteita. Klikkauksen päässä sinua odottaa kätevä, nopea ja toimitusvarma pakkausmaailma. Tule tutustumaan!

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.

Ajankohtaista

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.

Pyroll Pakkauksilla työskentelee noin 250 pakkausalan ammattilaista, painajista stanssaajiin ja asiakaspalveluhenkilöstöstä trukkikuskeihin. Olemme ylpeitä laadukkaista, turvallisista, kotimaisista pakkauksista mitä valmistamme Joensuussa, Lahdessa, Lempäälässä, Kouvolassa, Kotkassa, Salossa, Tampereella, Tervajoella ja Ypäjällä.

Kiitos, että tuet suomalaista työtä!

Ystävänpäivä lähestyy!

Kaksin aina kaunihimpi.

Mikä olisikaan ihanampaa kuin viedä ystävälle ystävänpäiväherkut näissä söpöäkin söpömmissä Doris-rasioissa. Myyntierässä on 50 kpl rasioita ja mukaan tulevat kultaiset alustat.

Tilaa oma Doriksesi täältä

PS. Doris-sarjaan kuuluu myös munkkipussi, mikä löytyy täältä


Suosituimmat tuotteet


Pyroll Pakkaukset Group Oy on kotimainen pakkauskonserni. Meiltä löytyy vuosikymmenten osaaminen ja kokemus monesta eri materiaalista. Valmistamme kartonkikoteloita Kouvolassa, Lahdessa ja Tampereella, paperisäkkejä Kotkassa, muovipusseja Salossa ja Tervajoella sekä erilaisia laminaatteja ja kansimateriaaleja Joensuussa. Työllistämme Suomessa noin 250 pakkausalan ammattilaista. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Saat kaikki tuotteemme tietenkin myös asiakasräätälöityinä omien toiveittesi mukaan valmistettuna.

Kotimaisia pakkauksia. Vastuullisesti.