webInk

webink_top_description

Tervetuloa Pyroll-kauppaan!

Hyvä pakkaus myy, suojaa ja informoi. Anna pakkauksen puhua tuotteesi puolesta!

Kaupassamme on laaja valikoima laadukkaita pakkaustuotteita. Klikkauksen päässä sinua odottaa kätevä, nopea ja toimitusvarma pakkausmaailma. Tule tutustumaan!

Pakkaus ratkaisee!

Ajankohtaista

Mantelilla vai mansikalla?

Ihan miten vaan ja vaikka kummallakin. Pyrollin verkkokaupasta saat laskiaispullille tyylikkäät kahden pullan pakkaukset vaivattomasti. Tämän kahdelle muhkealle pullalle suunnitellun, tyylikkään, ikkunallisen rasian koko on 215 x 110 x 75 mm. Myyntierässä 600 rasiaa.

Pääset katsomaan tarkemmin rasioita täältä.

TakeAway-pakkauksia!

Verkkokauppaamme on saapunut takeaway-pakkauksia. Rasiat on valmistettu kotimaisesta kartongista ja niissä on hyvä rasvankesto. Valittavissa on joko painetut, trendikkäät, mustavalkoiset rasiat tai painamattomat valkoiset rasiat.

Tarkemmin pääset tutustumaan näihin täältä.


Suosituimmat tuotteet


Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Yhtiö on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni. Teollisuusneuvos Reino Uusitalo perusti Pyrollin 1973, josta lähtien konserni on kasvanut määrätietoisesti. Tänä päivänä toimintaa on kolmellatoista paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Puolassa, Alankomaissa ja Saksassa. Konsernimme liiketoiminta jakautuu kolmelle toimialalle: Pakkaukset, Paperitukku ja Sopimusjalostus. Pyroll työllistää 600 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Pakkaustehtaidemme merkittävimpiä tuoteryhmiä ovat kotelot, kääreet, pussit, säkit, kuumasaumattavat kannet, ratamuotoiset materiaalit ja kassit. Valikoimaamme kuuluu lisäksi lukuisa määrä tuotteita toimitusvalmiina varastostamme.