webInk

webink_top_description

Yksityisasiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa verkkokaupan tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilman erityistä syytä. Ennen tilauksen palautusta ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme pakkaukset@pyroll.com tai puhelimitse 030 624 2450. Palautettavaan toimitukseen on kirjoitettava näkyvästi teksti ”palautus” sekä tilauskoodi. Palautuslomake tulee täyttää asianmukaisesti.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä, ehjinä, myyntikelpoisina ja alkuperäispakkauksissa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Ennakkolähetyksiä emme lunasta. Palautus siirtyy saapumisen jälkeen tarkistettavaksi ja kun palautus on hyväksytty, maksetaan palautukseen liittyvä suoritus tilillesi. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta kunnes olemme saaneet toimituksen takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne toimituksen takaisin. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, ole ystävällinen ja tee uusi tilaus.

Voit palauttaa verkkokaupasta ostetun tilauksesi halutessasi myös itse osoitteeseen Pyroll Kuitupakkaukset Oy, Lahden tehdas, Wolter Ramsaynkatu 12, 15700 LAHTI. Varastopalautuksista ei ole mahdollista saada käteiskorvausta. Yrityksillä ei ole kuluttajasuojalain mukaista asiakaspalautus mahdollisuutta.

Henkilötiedot

Tilinumero palautusta varten

Palautuksesta maksettavat rahat siirretään tilillesi, palauttaessasi tuotteet 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta.

Palautuksen syy

1. Tilausvirhe
2. Toimitettu väärä tuote
3. Tuote ei vastannut odotuksiani
4. Muu syy, mikä?

Palautan seuraavat tuotteet

Tuotteen nimi Tuotenumero Määrä/kpl Palautuksen syyn numero

Lähetys

Päivämäärä: 22.07.2024

KYSYTTÄVÄÄ? Lähetä sähköpostia osoitteeseen pakkaukset@pyroll.com tai soita 030 624 2450